Onze kampen

Onze Kinderkampen

Welkom bij de Dansrijk Kinderkampen! Ben jij dol op dansen, spelen en nieuwe vriendjes maken? Dan zijn onze kinderkampen precies wat je zoekt! Voor alle kinderen vanaf de 1e kleuterklas tot en met het 1e middelbaar organiseren wij de leukste vakantiekampen vol energie en plezier.

Wie zijn wij?

De kampen worden georganiseerd door Shari Vleminckx (voorzitter) en Lara Dehan (docente Peuterdans).
Wij zijn allebei al jaren werkzaam als leerkracht. Shari in de lagere school en Lara in de kleuterschool. Zo vullen we elkaar perfect aan voor de invulling van onze kampen.
Sinds de zomer van 2023 slaan we de handen in elkaar om zowel onze leden als niet-leden de allerleukste vakantietijd te bezorgen.

Onze kampen worden begeleid door onze eigen dansdocenten of oudste leden. We zorgen voor een gevarieerd programma waarin we elke dag 2,5u dansen, afwisselend met andere leuke activiteiten. Of je nu een beginner bent of al wat danservaring hebt, iedereen is welkom om mee te doen. Naast dansen organiseren we ook tal van andere leuke activiteiten zoals spelletjes, creatieve workshops en buitenavonturen.

Bij Dansrijk creëren we een veilige en gezellige omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn en volop kunnen genieten. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke tijd vol beweging, muziek en plezier bij de Dansrijk Kinderkampen!